What a weekend!

God kväll hörrni!
Jag har lämnat Göteborg och sitter nu på ett nästan 50 minuter försenat tåg. Jätteroligt!

Skulle egentligen bara skriva och tacka inblandade för den fantastiska helg jag haft. Mys, skratt, massa gott, bra sällskap, snack, dans, shopping, promenader, frisk luft, storstadspuls. Bra bra bra helg! Tack!

Avslutade med en fika på centralen med Amanda. Härligt att få träffa henne igen och nästa gång vi ses blir de i min lya (åh, kan det inte bli februari nu?!!?)

Nu ska jag hem och kolla till Petras lägenhet och somna i hennes stora säng. (är supertrött efter gårdagen!) hoppas bara att tåget inte blir mer försenat, men vi har ju redan kört på isoleringsrullar som fastnade under loket (anledningen till vårt långa långa stopp mitt ute i ingenstans) så, vad mer kan hända?

Avslutar inlägget med en bild på ett av mina fina plagg från Zara, snygg och dressad klänning i fodral-modell. Me gusto!

20120115-204744.jpg

Okej, nu är vi i Värnamo iallafall. Och tåget rullar. Skönt! Håll tummarna för att jag snart kommer hem (skulle vart framme nu egentligen…)

Kram
Hanna

Posted on 15 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top