We’re back at the school!

Hej Sverige!

Idag har internet bestämt sig för att totalvägra samarbete med Mac, men tursamt för er så har Sandra varit så snäll och lånat ut sin dator så att jag kan skicka ut en snabb hälsning om att jag är tillbaka i säkerhet på skolan och att jag överlevde The Big Apple.

Har en massa fina bilder som jag vill visa er, men på grund av det sjuuuuuuuuukt sega nätverket och det faktum att jag faktiskt håller på att somna mellan varje ord jag skriver så tänker jag inte ens försöka. En bild ska ni iallafall få, håll till godo, mer kommer!

Imorgon ställer vi klockorna tidigt, går upp och äter frukost och sedan hoppar jag på en buss mot Boston, dit jag anländer halv fyra på eftermiddagen. Då kommer Debbie och hämtar mig!

Vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men jag hoppas att jag ska kunna uppdatera er imorgon kväll,
och om inte – så kommer bilder och fler inlägg till helgen/så fort jag får internet!

Hoppas allt är bra på hemmaplan, nu börjar mitt äventyr “på riktigt”

Hanna

Posted on 12 August, 2011 in AU PAIR

Responses (4)

 1. Hannah Fager
  12 August, 2011 at 05:48 · Reply

  Lycka till med allt nu Hanna! Hoppas din resa blir helt fantastisk! Puss och Kram

 2. Alex Smith Jersey
  2 January, 2012 at 02:39 · Reply

  You may have an incredible weblog here! would you like to make some invite posts on my blog?

 3. Custom 49ers Jersey
  2 January, 2012 at 03:04 · Reply

  You have posted some decent stuff on the matter, are you working to do a FAQ regarding this theme in the future, as i have some more questions that will be common to other readers. Choose Makeup Foundation.

 4. Flora McGibbon
  2 February, 2012 at 05:21 · Reply

  Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top