Week 5/2014

Howdy cowboys!

Another week, another post… Förstår ni att vi redan är inne på vecka 6?
Jag vet att jag har sagt det förut: antingen har jag gått och blivit hiskeligt gammal (för tiden går väl fortare då?) eller också måste jag ha väldigt, väldigt kul… Jag tänker hoppas på (äh, jag vet ju att det är så) det sista!

Den gångna veckan bjöd på många och långa kontorstimmar och jag fick vara med och ta emot två provkollektioner och förbereda lookbooks, prislistor och stylesheets till dessa. Nu börjar första säljsäsongen och om ett par veckor kommer jag att flyga ner till Sydney för att hjälpa till med säljet där – spännande!

På kvällarna den här veckan har jag haft tråkigt. Eller ja, kanske inte tråkigt, men jag har varit uttråkad… Ni förstår, jag gick och skadade foten (storyn lyder väl snarare såhär: plötsligt började min fot göra såååååå fruktansvärt ont när jag stod och gick på den, hur det kändes när jag sprang behöver vi inte ens prata om) På grund av detta kontaktade jag min stjärna Bella på hemmaplan som visade prov på sina sjukgymnast-kunskaper och ordinerade mig en veckas vila med förhoppning om att det bara var/är en överansträngning. BLÄ! Så tjejen som en gång i tiden hatade att springa drog nu jackpot-vinst, dessvärre är den tjejen long gone och kvar finns alltså en rastlös rackare som saknat sina löpturer. Om jag ska öva på att se det positivt så ordinerade hon även nya skor, vilket innebär att jag i veckan unnat mig inte bara ett, utan två par skinande nya Nike-pjux. Väntar nu med spänning på leverans från staterna!

Annars måste jag väl säga att en av veckans höjdpunkter var när jag i lördags bestämde mig för att gå och köpa en gitarr. Hoppsan, tänker ni! Och ja, det kan man ju tänka. Eller också ser man det såhär: år 2014 känns som ett år då det ska få hända saker, i början av varje månad tänker jag därför göra något nytt. Januari bjöd på boende på vatten, februari bjuder på gitarr. Festligt, va?! Får återkomma med bild på min Black Beauty (självklart har jag köpt en svart gitarr, vad annars?!).

Och apropå nya år, i veckan har vi ju gått in i Hästens år efter att Kina valt att vända kalenderblad. Självklart krävde detta en lyckokaka och rådet lydde:

hannaberkesi_blogg_w5_3

 

Tycker det låter bra det här! Nu ska jag hålla alla ögon öppna för spännande möjligheter 🙂

Helgen stavades ledig, SÅ SKÖNT! Lördagen träffade jag en kompis, köpte min gitarr och var ute och umgicks med vänner. Söndagen fixade jag utväxten, hängde vid min pool och avslutade dagen med att titta på surf i solnedgången och äta fruktsallad. Fin helg!

hannaberkesi_blogg_w5_ hannaberkesi_blogg_w5_2 hannaberkesi_blogg_w5_9 hannaberkesi_blogg_w5_6

Nu har det redan blivit tisdag Down Under och det är dags för veckans andra arbetsdag. I eftermiddag blir det BBQ och party i en park, härliga tisdag!

Ta hand om er 🙂
Stora kramar,
Hanna

Posted on 3 February, 2014 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top