VLOGG

Hey from Noosa from Hanna Berkesi on Vimeo.

Hej alla små kycklingungar ute i vida världen!

Här kommer ett knippe sol och värme från härliga Australien som på söndag (1 december, hur gick det till!) officiellt äntrar sommar-säsongen – heta temperaturer (40+) och hög luftfuktighet är att vänta….håller er uppdaterade!

I veckan har jag som vanligt spenderat mestadels av mina vakna timmar med att jobba, därför blev bildskörden denna gång inte roligare än vad ni hittar nedan… Men för att kompensera spelade jag istället in en liten film, det var väl snällt av mig, va? 🙂 Hoppas ni känner igen mig och min dialekt, får handen på hjärtat erkänna att jag har allt lättare till att ta till engelskan istället för svenskan numera, skrämmande hur det kan gå!

hannaberkesi_blogg3 hannaberkesi_blogg2

Har förresten varit duktig och hållit igång mina motionsrutiner, två gånger om dagen tar jag mig ut – morgon och kväll. Det har blivit en mysig grej att göra: man möter samma människor på morgonen och kvällen, alla har sina mönster och det är ganska trevligt att vara en del av det hela. Dessutom tackar hälsan säkert inte nej till lite bättre flås, eller vad tror ni? Sinnet tackar i vilket fall som helst definitivt inte nej till den här utsikten och lite meditation:

hannaberkesi_blogg

Nästa inlägg ska jag nog kunna leverera lite roligare material igen. I morgon väntar nämligen frukost med tjej-gänget (innan jobb) och på söndag har vi stor fest för att fira in sommaren! Kanske inte ska lova att jag kommer ta allt för mycket bilder ännu, men försöka går ju alltid! 🙂

Hur ser era helgplaner ur? Vad händer hemma i Sverige? Uppdatera mig!
Det är ju jättekul att ni vill följa mig, men jag har ingen aning om vad som händer på hemmaplan om ingen berättar, så se så: överös mig med mail, kommentarer och information!

STORA KRAMAR!
Hanna

Posted on 29 November, 2013 in ALLMÄNT, AUSTRALIEN

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top