Versace för H&M

– vilket skämt!!!

Har precis kollat igenom Versace-kollektionen som släpps för H&M i mitten på november. Och helt ärligt – vad tänkte dem där?! Future möter Hawaii?! Edgy och med massa mönster, och så slänger vi på alla alla alla färger vi någonsin kan komma på?! ….njaaa, inte min piece of cake!

Kolla bara detta: (bildcred till hm.com)

20111028-081954.jpg

20111028-081959.jpg

Gillar ni det?!
…trodde väl inte det!

För att se de ljusa i de hela blir min plånbok iallafall glad, och de är ju faktiskt inte helt fel de heller.

Dock ska jag inte helt såga, Finns faktiskt två plagg jag kan tänka mig:

20111028-082131.jpg
Snordyr ett

20111028-082136.jpg
Snordyr två

Jag är dock himla positiv till H&Ms designer samarbeten och hoppas på flera fina i framtiden. Typ a’la Matthew Williamson (och Sandra rackaren har hans gööööörfina tunika…tycker hon borde låna ut den till mig! Håller ni inte med?!)

Nu sitter jag hur som helst i bilen på väg mot Helsingborg och Skåne. Stannar tills imorgon kväll och ska hinna träffa Sandra, lilla kusinen, gå på lite marknad och njuta av skånska vyerna. Fint det!

Ska skriva och utvärdera nya luren (iPhone 4S it is!) lite senare med…blir de inte idag så i helgen iallafall 🙂

Stora kramar,
Hanna

Posted on 28 October, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top