välkommen till byggkaoset!

God förmiddag!

Vaknade med ett ryck och en puls på 240 imorse… SHIT klockan är 8.20 och …. FASEN… varför är jag inte på jobbet ännu?! Tog en minut och sedan insåg jag: Andas, Hanna… Det är lördag. Du behöver inte va på jobbet! La mig ner i sängen och lyssnade på lite musik, ställde klockan på strax före nio (då pappa och jag stämt dejt för golvmontering). Gick upp några minuter i, tittade ut genom fönstret och såg folk länga pengar i parkeringsautomaten – PANIKATTACK NR 2!!!! Ooops, det är lördag och DÅ SKA MAN BETALA PARKERING! Fort, fort, fort på med träningskläder och ut för att flytta bilen innan den blev lappad. Jag hann som tur var, men snacka om två onödiga pulshöjare såhär på en annars skön och lugn lördag!

Just nu är det byggkaos deluxe i min lägenhet. Pappa är här och hjälper mig piffa upp köket med ett nytt, snyggt golv! (Blir ett annat kök, ska ta nya bilder och visa er sen).

20120211-112956.jpg

Har ju heller inte kommit mig för att visa vilket byggkaos jag orsakade i onsdags när jag (med mina egna, bara händer) monterade tv-bänken, se själva:

20120211-113003.jpg

Måste dock säga att det blev väldigt bra när bänken var på plats. Precis lika bra kommer det bli när golvet är på plats. Och efter lite dammsugning ska jag nog kunna visa upp vardagsrummet idag också! 🙂

20120211-113008.jpg

Vad har ni för planer? Jag är lite krasslig i halsen… typiskt! Så det får bli lugn förmiddag och så slutar det väl säkert på PM ikväll ändå! David är ju hemma. Och Bella. Och Louise. Så det känns ju dumt att inte vara på benen och träffa dem!

Hörs sen!
Hanna

Posted on 11 February, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top