two weeks to go…

när jag vaknar idag om två veckor gör jag det efter att ha sovit sista natten i min säng på ett år,
när jag vaknar idag om två veckor kommer jag äta min sista frukost i mitt kök på ett år,
när jag vaknar idag om två veckor kommer jag vakna till den första dagen av mitt amerikanska liv.

ja, som ni kanske förstår är det idag på dagen exakt två veckor, 14 dagar och 336 timmar tills jag avslutar mitt liv i Sverige, åtminstone för ett år, och tar mitt pick och pack till andra sidan atlanten.

Innan flytt är det mycket som behöver göras, och jag har suttit och fixat med en del av detta på morgonen, abonnemang ska sägas upp, nytt bankkort beställas, packlista upprättas (återkommer!) och ett schema för de sista veckorna fastställas – det är så många jag vill hinna spendera tid med!

Under dagen ska jag hinna träffa inte mindre än fem fantastiska stjärnor, och med det sagt borde jag sätta igång och fixa och dona.

Förresten, mötet med familjen igår gick jättebra. Jag fick koll på såväl packning som mobiltelefon, studier, bankkort, bilförsäkring och medlemskap i gym/club. Magkänslan är bra, jag har hamnat i en toppenfamilj och jag längtar tills jag får träffa dem och börja allt “på riktigt”.

Sara, en av godingarna jag ska träffa idag!

Hanna

Posted on 25 July, 2011 in AU PAIR

Responses (2)

  1. Custom 49ers Jersey
    2 January, 2012 at 02:35 · Reply

    This in reality is my very first time i go to here. I found so many entertaining stuff in your blog, in particular its argument. In the lots of critical reviews in your writing, I guess Im not the only 1 acquiring all the leisure here! Keep up the excellent work.

  2. Steve Young Jersey
    2 January, 2012 at 02:59 · Reply

    Hi. I treasured to drop you a quick note to impart my thanks. I have been observing your blog for a month or so and have picked up a heap of good information as well as enjoyed the way you have structured your site. I am attempting to run my own blog however I think its too general and I would like to focus on smaller topics.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top