Två blondiner och en bil

God morgon!
Hoppas att ni alla sovit gott och känner er pigga, glada och redo för en ny dag!

Känner att min rubrik kräver viss förklaring… Först och främst, syftar till gårkvällen (som bestod utav en mycket mysig kväll med Alexandra).

Vi möttes upp vid halv sex-tiden när vi båda slutat jobba och åkte till affären för att handla mat (..och har jag inte sagt det tidigare/om ni inte listat ut det själva vid de här laget så kommer här en sanning: jag är definitivt inte en potentiell kandidat för Sveriges mästerkock. Borde nog snarare va med i Sveriges värsta matlagare, om de hade funnits ett sånt program) nåväl, vi köpte hamburgare och bröd (= nästan avancerad kokkonst för mig!) och skulle sedan fylla på med spolarvätska i Alex bil.

Här kom problem nummer ett för blondinerna med bilen! 😉 var sitter spaken för att öppna huven?! Det löste sig och sedan var det bara att hiva ner vätskan.

Därefter åkte vi till JET för att tanka. Men fick relativt snart se oss besegrade av vinterkylan som nått vårt land… Om ett tanklock frusit fast, vad i hela fridens namn gör man då?!

Vi gav upp och åkte hem och lagade mat istället. Maten blev god och kvällen var mysig. Och bensinen räckte som tur var nästan hela vägen hem till Alex när hon lämnade mig senare på kvällen. (hade ju vart lagom snyggt att bli stående mitt på stora vägen)

20120126-071740.jpg

20120126-071745.jpg

Nu ska jag ramla ur sängen och sätta fart på dagen! Snart är det helg, jag menar: imorgon är det ju redan fredag. GALET!

Kram
Hanna

Posted on 26 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top