Sunday, Sunny sunday!

God morgon, god morgon!

Hur är läget i landet? Hemma på gatan i stan sitter det två tjejer i myskläder och pratar om livet i en soffa.

Gårkvällen då? Sådär måste jag säga. En av nattklubbarna (okej, när jag säger en av klubbarna låter de som att vi har många – men såhär: en av våra två nattklubbar) hade arrangerat tillställning i en annorlunda lokal, nämligen gamla biografen Palladium.

Lokalen får en 4a av 5 möjliga. Men de är väl också de enda bra betyget jag kan dela ut till stället. Värdelös logistik för garderoben. Bara en herr och en damtoa (…att de va köer säger ju sig självt…) lustig publik med väldigt spridda åldrar. Musiken ska vi inte ens nämna….

Så vi vände med bestämda steg mot PM och avslutade på ett ställe som vi vet kan leverera!

Idag väntar ett par sista timmar med min favorittjej. Tycker det är synd att hon inte bor i min stad längre… Tänk om man fick bli såhär glad varje dag:

20120311-100119.jpg

20120311-100124.jpg
(lägg väl märke till Michaelas hand, hon fick en plast-ros av mig i “välkommen hem”-gåva – romantiskt av mig, jag vet!!!)

Hörs!
H

Posted on 11 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top