strike a pose!

God kväll!

Nu är jag hemkommen från en lååååång men trevlig dag i studion,
sitter och pillar i mig de sista bitarna marknadsgodis (…hur GOTT på en skala?!) och tänkte slänga upp lite bilder från dagen.

Imorgon är det måndag igen, helt galet vad helgerna flyger fram!
(…fast det gäller ju i och för sig veckorna med) och den här söndagen känns det helt okej att veta att det är ny vecka med start imorgon – nästa vecka är nämligen en toppenvecka!

Jag ska ÄNTLIGEN få träffa min kära fru, min fantastiskt fina vän Michaela. Hon kommer ner till mig i mitten/slutet på veckan, så det ska bli så galet, galet trevligt! Dessutom väntar hockey (..igen, jag vet! Vad händer?! Men det är derby på gång och det går ju inte att missa) och så hoppas jag hinna med ett par andra trevliga dejter under veckan. Så det känns som att det är mycket skoj på G… Har ni några trevliga planer? 🙂

Nu ska jag visa lite bilder från dagen:Duktiga Emma sminkar MeriVanessa, assistent och stylist dagen till ära
(Vanessa är den otroligt talangfulla tjejen som tagit bilden i min nuvarande header)Jag stylas till jobb nr ett: Extrem Make med tema VinterdrottningPlåtades i pälsväst och pälskrage (..lugn Sandra, allt var fejk!)
Strike a pose!
En gång till!Fina Vanessa igenLite utav dagens kläderOch lite utav dagens smink…Emma sminkar om till tema nr 2Under tiden plåtas MeriSminket igenHon är inte bara en duktig make up artist, hon är snygg och trevlig med!Fotograf-Daniel in action
Stylist och MUA inspekterarVill ni se tidigare bilder Daniel gjort?! Kika in på www.dkj.seJag tror nästan att jag ska bli fotograf själv, kort på kameran, innovativt va?! 😉Supersnygga MeriJag kom också med på ett hörnFina tjejer!
Och ett winning-team med!
Sista temat var rosor och röda läppar, kommer nog bli grymt!Sneak-peak på resultatet
Bilderna ska dock klippas så att man inte ser toppen utan att de slutar innan bystenEn bild på Emma får avsluta.

Tackar alla inblandade för en riktigt trevlig dag och ser fram emot att se resultatet.
Visar er när jag har något att visa upp!

Ha nu en skön söndagskväll!
Stora kramar,
Hanna

Posted on 30 October, 2011 in MODELLJOBB

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top