Som utlovat, shoppingen från helgen!

Hej på er!

Nu är min lediga stund mitt på dagen nästan slut men eftersom att jag har Harvard ikväll och inte kommer vara hemma förrän sent tänkte jag att jag skulle slänga iväg ett litet meddelande här till er nu!

Hittills har min dag inte varit något speciell jämfört med vanliga dagar – frukost och drop-off på skolan och därefter lite tvätt och plock. Lediga timmarna har spenderats i telefonköer (försöker hitta en lucka för att göra uppkörning, men det finns inga lediga tider alls just nu, inte ens i oktober – kul!) samt med näsan i boken. Nu är jag nästan, nästan i mål och ganska snurrig i huvudet efter alla teorier om aggression och dess ursprung.

I eftermiddag har kidsen matte-skola och därefter ska jag iväg till min skola. Så det är pretty much min dag!

För att göra det här inlägget liiiite roligare kryddar jag med lite shoppingbilder från helgen:

Gummistövlar från Marc Jacobs (ni ser inte det på bilden, men det är en jättesöt döskalle printad på skon i svart, liten och diskret men ändå snygg detalj!)Stövlar från Hunter, med kilklack! Tuffa va? Och priset sen då…. $50 = ca 350 kr, då var dessa visserligen på gaaaaaaanska mycket rea (jag vet, jag är bäst på att fynda!) hade kostat drygt 1200 men ändå, betydligt billigare än i Sverige.Pocketmirror och penna ifrån Marc Jacobs Ännu en väska ifrån MJ (Nu har jag denna i blå, grå och svart – besatt? hahaha… men det är en grymt bra modell och den är lättmatchad och billig – till mitt försvar)
Nyckelring, även den från MJ (man tycker snart att även MJ borde börja sponsra mig, nu när jag är helbrandad i dem också…. hahaha)

Meet Boston, min teddybjörn från Build a Bear!
En ny hoodie från Pink!
Var ju tvungen att visa min kärlek till “min” stad, lite Boston Red Sox kläder (och snart måste jag se till att gå på en match också känner jag…. om jag inte är helt ute och seglar är nämligen säsongen över snart med, så snabba puckar!)
Ja, ni ser nog att det inte går nån nöd på mig shopping-mässigt iallafall (kanske mitt konto som hamnar i nödläge snart?…. haha)
Nu är det jobbdags igen, ta hand om er!
Kram
Hanna

Posted on 15 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top