Shoppingen!

Hej!

Här kommer som utlovat gårdagens shopping,
berättade jag förresten vilken tur jag hade när jag handlade? Shortsen jag ville ha var på extra pris, så de fick jag för halva priset. Och inne på Forever21 glömde de slå in ett av mina linnen, vilket ledde till att jag slapp betala för det. Helt ok 😉

Vad kan det vara?……Ett par härliga yoga shorts!Snyggt linne med kors från Forever21Mysiga innetofflor (perfekta för kalla morgnar i huset)Tuff topp från Forever21Himla sugen på indian-stilen just nu!Fint hårsmycke, fjädrar är sjukt hett här alltså… hemma med?

Idag jobbar jag mellan 8-11 sedan ska jag förhoppningsvis till Sandra (Vet ju att jag skrev igår att det bästa nog vore att stanna i huset, men jag kan ju lika gärna stanna i Sandras hus som i mitt… dessutom menar familjen här att det nog inte ska vara någon jättefara)

Jag planerar att blogga från Sandra ikväll! Så vi hörs då,
och förresten – om stormen slår till är elavbrott en av de första sakerna som kan tänkas komma som följd. Med andra ord (även om Mac faktiskt har grymt bra batteritider) så skulle dagliga uppdateringarna kunna bli påverkade – men jag hinner ju självklart uppdatera både en och två gånger innan batteriet isåfall kommer ta slut. Så blir det så kommer ni få veta!

Ha en trevlig dag!
Hanna

Posted on 27 August, 2011 in AU PAIR

Responses (2)

  1. Ronnie Lott Jersey
    2 January, 2012 at 03:55 · Reply

    I am typically to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your web site and maintain checking for brand new information.

  2. Isaac Sopoaga Jersey
    2 January, 2012 at 04:20 · Reply

    I must say this content was worth to read. I found this post through the google search and was rather astounded by your rank for this article.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top