Sandra smakar (en dag för sent, Hannas fel – sorry!)

Hej kära läsare!

Denna vecka var jag bara tvungen att pröva estrellas nya cheese burger chips som var en nyhet på hyllan.

20120303-081544.jpg

Först var jag lite tveksam då jag inte äter cheese burgare i vanliga fall då (äter inte kött), men när jag läste innehållsförteckningen så var det ingen ingrediens som skulle vara något som var i närheten av kött, därför kände jag att det var lugnt för mig att testa dessa.

Tänkte att de kanske mer skulle smaka ost och lite grillsmak. Jag tog ett chips i munnen och var tvungen och spotta ut det illa kvickt. Detta var absolut den äckligaste chipssorten jag någonsin har testat. Jag bad några i min familj samt några vänner att testa chipsen också i och med att jag tänkte att jag kanske inte gillade dem bara för att de påminde om kött, men ingen gillade dem.

Jag försökte att ge bort påsen, men ingen ville ha chipsen. De smakade unken hamburgare eller hur man nu ska förklara det.

Kan inte rekommendera den till någon tyvärr. Smaka inte denna sort, är inte ens värt 1 poäng, snarare -1.

//Sandra

Posted on 3 March, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top