Sandra smakar

Hej!

Nu i veckan har jag testat Larsa turkisk drickyoghurt med smak av jordgubbe.

20120616-172858.jpg

Denna yoghurten i smak naturell är väldigt salt i smaken så jag undrade hur detta skulle smaka nu, särskilt i och med att det var jordgubbar inblandade. Men till min förvåning så smakade det inte salta jordgubbar, utan yoghurten smakade sött.

Jag kollade på innehållsförteckningen till produkten för att upptäcka att den innehöll lika mycket socker som Coca Cola vilket direkt fick mig att omvärdera produkten. Jag kände mig nyttigare när jag drack yoghurten, men faktum är att jag hellre dricker en burk Coca Cola om det trots allt är lika mycket socker i dem.

Larsa jordgubbe får 2 av 5.

//Sandra

Posted on 16 June, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top