Sandra Smakar

Hej!

Jag har denna vecka bestämt mig för att prova lite mat. Jag är vegetarian och beslutade att köpa och testa Quorns nya grillkorvar.

…Hanna här som lägger in en väldigt passande bild, håller ni inte med? Ha ha!….

De har haft korvar i sitt sortiment tidigare, så jag skulle se om det var någon skillnad på de ”gamla” korvarna och dessa nya grillkorvar. Den enda skillnaden som jag kunde märka var namnet på förpackningen.

Kanske är det meningen att folk ska tro att detta är en ny produkt och köpa korvarna för att de tror att namnet ”nya grillkorvar” kommer att sälja mer. Jag tycker i alla fall att smaken var densamma. Får 3 av 5.

//Sandra G.

Posted on 30 March, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top