Sandra Smakar

Hej alla läsare!

Denna vecka har jag testat Bravos nya juice med smak av hallon och päron.

20120323-170916.jpg

Smaken lät som om det skulle vara en riktig höjdare, men tyvärr blev jag besviken. Juicen var inte söt alls utan smakade bara frysta bär som har legat i frysen i 2 år. Så jag blev besviken över detta och tar nästa gång och köper Brämhults juice istället för då vet man i alla fall vad man får för pengarna (dock är denna juice en hel del dyrare).

Bravos juice får 2 av 5 i betyg. Jag hoppas på att snart få smaka något gott så att jag kan sätta en femma i betyg!

Ha det bra!

//Sandra G.

Posted on 23 March, 2012 in SANDRA SMAKAR

Response (1)

  1. sarah
    24 March, 2012 at 05:28 · Reply

    ÅÅÅH vad kul! haha läser alltid när sandra smakar;) saknar er mina fina! <3 trodde aldrig att jag skulle kunna komma någon "nära" på en vecka!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top