Sandra smakar

Hej!

Denna vecka blir det choklad som jag testar (sam vanligt med andra ord). Jag har smakat på Cloettas pops crunchy som är en nyhet i butikerna.

20120316-153413.jpg

Jag kan inte direkt säga att det var en smaksensation utan det smakade mest som rice crispies som man hade doppat i någon billigare choklad vilket sedan stelnade och blev en hård klump som var svår att tugga.

Personligen föredrar jag nog Marabou framför Cloetta generellt, men jag ska inte säga att inte Cloetta har god choklad för de har de! Bland annat det nya sport lunch chokladet som jag smakade förra veckan var mycket gott.

Men pops crunchy var ingen höjdare, utan snarare medioker och får 2 poäng av 5.

Ha det!

//Sandra

Posted on 16 March, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top