PW w/ Jennifer

Hej igen!

Nu har jag varit ute på promenix, blev dock inte riktigt så ruskigt tidigt som först tänkt (somnade faktiskt om, såååååå välbehövligt!) Tog ett varv runt Växjö-sjön med Jennifer och hann catcha up en del. Himla trevligt!

Tillbaka i sängen nu igen dock (sittandes!). Tänkte titta på Så mycket bättre eftersom att jag faktiskt inte hunnit göra det ännu och fick nu sjuuuuk lust att plocka fram symaskinen och sy något jag med (ser att PH tvingar de andra sy lite förkläden)… Alternativt skulle jag också kunna göra ett litet pepparkakshus eller något annat kreativt… Något måste iallafall göras! Så mycket är säkert 🙂 (…och mamma, jag lovar att städa toaletten också!)

Lite sugen på att göra mig en fruktsallad också.. fast det är nästan fel säsong för det nu…. kanske får bli lussebullar istället?… Hmmm, får nog återkomma…

Hörs!
Hanna

Posted on 26 November, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top