Presentation

Hej på er!

Idag har varit en riktigt spännande dag och jag kan tänka mig att det är en hel del nya besök här som kanske inte spanat in sidan tidigare. Tänkte faktiskt rikta ett litet inlägg speciellt till er och ta tillfället i akt att presentera mig (för kära vänner/släkt/andra som redan vet vem jag är – här kommer ett inlägg ni antingen kan hoppa över, eller läsa igen för att “lära känna mig” lite extra!)

Jag heter Hanna Berkesi, är 20 år och kommer ifrån Växjö. Har en enorm drivkraft och brinner för att få människor att växa. Jag inspireras av personer som med beslutsamhet och målmedvetenhet tagit sig någonstans i livet och motiveras av att möta nya människor, hitta utmaningar och alltid prestera bättre än gången innan.

I mitt tjugoåriga liv har jag hunnit med mycket. Jag läste vid ProCivitas Privata Gymnasium i Växjö mellan 2007-2010, under mina gymnasieår hann jag driva eget företag i Ung Företagsamhets regi (utsågs till Sveriges Bästa Säljare år 2009), engagera mig i elevplenum och festkommitté, producera och sälja Studentboken, arrangera Studentcabaréten och mottaga priser som bl.a. Bästa Ekonomi Student. Parallellt med mina studier arbetade jag extra i ett par olika butiker, i mitt jobb som butikssäljare har jag lärt mig mycket om service och personligt bemötande. När jag tog studenten år 2010 erbjöds jag tjänst på min före detta skola och stannade kvar som projektledare med ansvar för marknadsföring och elevrekrytering.

Efter ett år på skolan bestämde jag mig för att packa väskorna och flytta utomlands. Mellan augusti och oktober 2011 bodde jag hos en amerikansk familj i Boston, USA. Jag arbetade som Au Pair och kombinerade mitt jobb med studier vid Harvard. Det var i samband med min flytt till USA som bloggen drog igång och efter att jag kommit hem har jag fortsatt att skriva. Väljer ni att följa mig vidare kommer ni att få läsa om min vardag och mina tankar.

Jag har sedan jag kom hem från USA arbetat som projektledare på icmedia.se i Växjö, ett jobb där jag arbetar i olika projekt och ser till att säkerställa ett bra resultat. Med omedelbar start kommer jag nu att gå in och arbeta för Östers IF, Sveriges i år tjugonde bästa fotbollslag, i en marknads- och säljfunktion. Östers IF är ett mycket starkt varumärke och till hösten 2012 kommer föreningen dessutom att ha en helt ny arena, Myresjöhus Arena. Föreningen har därmed (i mina ögon) ALLA möjligheter till ett riktigt framgångsrikt år.

Jag är mycket hedrad att ha blivit erbjuden denna tjänst och kommer med största engagemang och glädje att ta mig an uppgiften. Det kommer att bli en utmaning, men jag älskar utmaningar och lovar att prestera så bra jag bara kan! Synpunkter och input tar jag med glädje och värme emot och har ni frågor svarar jag gärna på dessa med!

Sov riktigt gott och på återhörande,
Hanna

Posted on 8 November, 2011 in ÖSTERS IF

Responses (3)

 1. Per Larsson
  9 November, 2011 at 07:45 · Reply

  Du är snyggare än Tommy Nilsson, det blir bra det här

  Forza Östers IF

 2. Johan
  9 November, 2011 at 09:12 · Reply

  Låter jättespännande. Stort lycka till!

 3. Anders
  10 November, 2011 at 09:02 · Reply

  Välkommen till Öster! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top