Östers IF

…nej då, ni behöver inte oroa er, jag har förstås inte glömt att jag lovade att jag skulle skriva lite om Öster och läget hos oss!

Förstår ni hur mycket spännande vi har på gång just nu? Inte? Nej, knappt jag heller… Men jag ska försöka och berätta lite för er 🙂

– Vi blir fler och fler uppe på kansliet! Oskar Wijk (arenachef för Myresjöhus Arena) tillträdde förra veckan, likaså blev vi en till på säljsidan och vi har nu förstärkning i form av Marcus Cedergren. Dessutom (som ni ju redan vet) har vi nya klubbchefen Peo Jönsson på gång in.
– Vi säljer som smör! Varje dag består av massor av kundmöten och samtal för att boka in fler kundmöten. Om det finns ett stort intresse? Absolut! Lyckas man bara nå rätt personer via telefon (och det är inte alltid helt lätt) så är det inga bekymmer att boka in ett möte – Kul! På mötena presenterar vi det säljmaterial vi tagit fram (som jag visat upp i ett tidigare inlägg)
– Försäsongen drar snart igång! Träningarna är redan i full fart (håll koll på vår Facebook-sida eller hemsidan för att se träningstider) och i nästa vecka är det dags för första träningsmatchen. I år BJUDER vi på inträdet till alla träningsmatcher (…HUR BRA?!) och först ut är Kalmar FF. Vi ses väl i Tipshallen? 24 januari 17.30!

Utöver detta händer det grymt mycket annat just nu och mer är på gång. Gillar ni inte redan Öster på Facebook, in och gör det! Och har ni inte Östers hemsida som startsida – Byt! (På så sätt slipper ni missa något viktigt och spännande!)

20120119-092623.jpg

20120119-092628.jpg

20120119-092617.jpg

Sitter det nu någon där ute och läser det här och känner att “varför har hon inte ringt mig för att boka ett möte?…” Du står antagligen på listan över namn jag och mina kollegor ska ringa till, men vill du inte vänta (klart att du inte vill, jag förstår dig!) så hör av dig till mig istället! Smidigast når du mig via mail hanna.berkesi@ostersif.se – så bokar vi ett möte och ses!

Frågor på det? Shoot!
Hanna

 

Posted on 19 January, 2012 in ÖSTERS IF

Responses (4)

 1. Horn
  19 January, 2012 at 01:06 · Reply

  Grymt Hanna, kämpa vidare däruppe på kansliet!

 2. Suppe
  19 January, 2012 at 01:17 · Reply

  Riktigt kul läsning, stort tack för uppdateringen!

  Låter grymt att ni säljer som smör och att intresset är stort, samtliga bilder ovan är dessutom konst. Keep up the good work! Mitt säsongskort är självklart redan inhandlat 😉

 3. Magnus
  20 January, 2012 at 05:57 · Reply

  Tack för inlägget Hanna. Vi hejar på dig.

 4. Staglaberget
  24 January, 2012 at 11:51 · Reply

  Kul info. Kör hårt!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top