one week

Vet ni vad som slog mig imorse när jag som vanligt satt i bilen på väg mot jobbet, med radion på högsta tänkbara volym och mig själv sjungandes (…skrikandes) till? (Note to self: borde egentligen verkligen vänja mig av med detta beteende, det hörs ju rakt ut på vägarna vad jag hittar på innanför aluminiumdörrarna…) Det slog mig att snart flyttar jag ju… till mitt alldeles egna… riktigt snart… eller… vänta lite nu… inte bara snart – OM EN VECKA!

Ja, så är det faktiskt. Idag om en vecka är lägenheten officiellt min. Om jag längtar?.. Nej! Inte alls! Verkligen inte! Varför skulle jag? (…vem försöker jag lura?!)

Ska vara helt ärlig och rak mot er från första början: ni har ett par veckor med riktigt mycket lägenhets-tjat (…har redan tjuvstartat ganska bra, som ni märkt) och inte allt för långt därefter kommer full fokus ligga på USA (som ju bara är två MÅNADER bort idag… TVÅ MÅNADER!!! ÅH, kan de där månaderna gå fort?!) och efter det kommer jag säker vara brutalt enkelspårig och bara skriva om fotboll, fotboll, fotboll – för då drar säsongen igång på riktigt. – Så grattis, ni har en massa spännande läsning framför er helt enkelt 😉

SNAAAAART SES VI IGEN, ÄLSKADE NYCCAN!

Längtan och förväntan – världens kanske bästa känslor?!
Hanna

Posted on 25 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top