oktober

God kväll på er (snart god morgon, antar jag)!

Kan ni förstå att ni vaknar upp till oktober där hemma? Jag har svårt att förstå det, att det gått två månader och att hösten är på väg (…inte för att det märks av så väldigt i väderväg här, men iallafall)

Playdaten idag gick bra, kidsen sprang runt, lekte tag (datten/kull/what-ever-you-call-it), gungade i gungstället, vi åt snack och målade och pysslade. Fullt ös och jag fick själv leka lite konstnär (helt plötsligt ville alla ha mina teckningar, kul!)

På kvällen har jag mest suttit i telefon och på Skype, hållt kontakten över hela USA känns det som – vänner i Maryland och i Californinen (och så Sverige förstås). Och nu ska jag ta en riktigt tidig sänggång (….såg precis att de inte blev så himla “tidigt”… men men)

Har varit värdelös på att ta bilder de senaste dagarna, ledsen för detta… (så mycket lättare att göra det när man är med någon dock) men så vet jag ju hur mycket roligare det blir att läsa om det finns en bild som livar upp lite så att, varsågoda, en gammal bild (men iallafall en bild!)

Sov så gott, darlings!
Hanna

Posted on 1 October, 2011 in AU PAIR

Responses (2)

  1. Justin Smith Jersey
    1 January, 2012 at 10:55 · Reply

    Finding this site made all the work I did looks like nothing. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this informative analysis of the subject. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

  2. Authentic 49ers Jersey
    1 January, 2012 at 11:22 · Reply

    Aw, this was a very nice post. In concept I wish to put in writing like this additionally C taking time and precise effort to make a very good article, however, what can I say I procrastinate a lot and by no means appear to get one thing done.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top