Nöjd tjej

Hej, hej, Hallå!

Har ni haft de bra idag? Jag, som tyvärr känt mig lite krasslig, har spenderat stora delar av dagen liggandes i soffan lyssnandes och tittandes på min personliga snickare (pappa) som lagt golvet i köket. Och bra blev det! Tack, pappsen!

Sprang ut en snabb vända på stan innan idag för att hinna köpa ett par saker inför nästa vecka, ska ju ner till Kristianstad måndag kväll och kände att det var bäst att lösa det som behövde lösas redan idag istället för att vänta och stressa! (…undrar varför jag valt att vänta och sedan tvingas stressa med föreläsningen jag ska hålla där nere?!… söndagens jobb att förbereda!!)

Nu är jag hemma i soffan igen och tittar på bandy… skittråkig TV… jag måste ordna en boxer så att jag kan se mer spännande TV! Ingen utav mina trevliga läsare som har en styck boxer på lager? Den stjäl jag gärna! 🙂

Titta vilken gottig dricka jag inhandlade i veckan (och faktiskt klarat av att hålla mig ifrån):


Lägg väl märke till golvet i bakgrunden, här får ni en bättre bild på golvet:

Snapple lemonade – typ vad jag levde på i USA. Smarrigt värre med lemonade, längtar så tills mars när jag åker hem till New York igen! Då blir det bara, bara, bara lemonade – dagarna i ända!

Ikväll kommer David hit för lite Melodifestival och häng. Men jag har ju lovat er en tjuvkik in i mitt vardagsrum och efter många klagomål från Carin (som väntat otåligt länge nu) så lovar jag att genast sätta mig och förbereda inlägget.. Kika in om en timme igen, så ligger det uppe!

Kram,
Hanna

Posted on 11 February, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top