NI FRÅGAR!

Hej igen!
Kom på att jag inte vet hur internet-tillgången ser ut när jag är på resande fot och tänkte därför förbereda lite inlägg åt er innan jag drar så att de inte behöver bli så tyst här…

MEN jag behöver er hjälp:

Ni är så många här inne varje dag och läser (Tack! Så himla skoj!!!) och jag tänker: ni kanske redan känner mig utan och innan, men för er som inte gör de (eller för er som för den delen gör de men vill sätta dit mig lite…) ni kanske har några frågor till mig eller om mig?

Jag ger er 24 timmar, ställ frågor bäst ni vill och sedan lovar jag göra mitt bästa att svara och publicera svar under semestern. (Hjälp mig nu och se till att ställa lite frågor så att det inte blir helt tomt i kommentars-fältet: isåfall får jag ju hitta på frågor själv och då finns det en risk att ni får veta vilken färg min tandborste har, hur många olika typer av dans jag har tränat, vad jag har för konstiga ovanor och hur jag helst spenderar en ledig lördag – och jag är säker på att ni kan komma på roligare saker än det där som ni vill veta!)

Har vi en deal?

20120628-230616.jpg

Våga fråga, börja nu 😉
Hanna

Posted on 28 June, 2012 in ALLMÄNT

Responses (3)

 1. Lea
  29 June, 2012 at 07:38 · Reply

  Hej!

  1. Har du någon pojkvän?
  2. Vilken är din favoritspelare i Öster IF?
  3. Vad är din dröm?
  4. Hur ser ditt liv ut om 10 år?

 2. Emma
  29 June, 2012 at 08:47 · Reply

  Hej Hanna!
  Vad har du köpt den blommiga klänningen du hade på midsommar?
  Bra blogg du har, varm kram!!

 3. Lovisa
  1 July, 2012 at 10:52 · Reply

  Hej! Älskar din blogg 🙂 Undrar hur det är att jobba på öster? Vad är dina uppgifter? Är det mer tjejer än du som jobbar där?:)
  Kram!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top