New York pt 1

Hej!

Nu ska jag bildbomba er, här kommer första delen bilder från New York! (Får nog dela upp det i tre inlägg – tog så grymt många bilder!) Mer kommer senare. Håll till godo!

På busstationen, förväntansfulla!Vi åkte från Riverside (en hållplats grymt nära mig, supersmidigt!)Packade lätt, den fina Hanna-väskan fick jag i välkomstpresent av familjen när jag först kom hitCheckade in på bussen som resenär 4 +5 – ute i god tid!NU KÖR VI!Möts av en taxi i NYC – klassiskt!Och ser Empire det första vi gör!Checkade in på hotellrummet, stort och fräscht!Snabb avlämning av väskorna och sedan ut på stanDenna är för dig Sarah, vi vet ju hur mycket du gillar honom!Efter ett par timmar på Times Square tog vi tunnelbanan till Wall StreetSpanade in Trinity ChurchHängde lite på Wall StreetLåtsades att vi var turister i London som fotade vid de röda telefonkioskernaSvängde förbi WTC Memorial och Ground ZeroOch hälsade på Frihetsgudinnan från andra sidan vattnetSedan promenerade vi tillbaka mot tunnelbanan, men först ett stopp på Century 21 – jag köpte en superfin höstjacka från DKNY, ska visa senare!Vi hade fantastiskt väder i NYC och blommorna var så fina så 🙂Åkte tillbaka till Times för lite mer shopping

 Avslutade dagen på Forever 21 och tog oss sedan tillbaka till hotellet för att byta om och göra oss redo för en kväll på stan. (Bilder från detta kommer i nästa inlägg)

Där har ni min första dag i NYC i kort. Bussresan gick faktiskt väldigt bra, 4 timmar och sjukt billigt och smidigt. Hotellet var himla fint och läget går verkligen inte att klaga på, vill definitivt använda samma hotell igen!

Vädret var som sagt bra och vi hann med mycket, fast fick förstås hålla ett högt tempo. Blev inte så jättemycket shopping för mig första dagen men ni ska få se bilder på det jag köpte när jag lyckats ladda upp alla bilder från NYC 🙂

Hörs snart igen,
Hanna

Posted on 5 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top