Mammas minnen och måsten

Hej alla läsare!

Måndagar är ju Lotta Engbergs dag och då tänkte jag berätta om när Hanna mötte Lotta. För er som inte kände Hanna när hon var i låg- och mellanstadieåldern kan jag berätta att det här med att stå på scen var något av det roligaste som gick att göra. Så gavs det en chans att få göra entré på en scen så var Hanna snabb på att kolla intresset hos kompisarna.

Åter till mötet med Lotta, för det var så här att Lotta skulle vara konferencier på en liten tillställning på Värendsvallen. Det var olika jippon och aktivteter under en hel dag och ett av inslagen var talangjakt. Hanna och kompisarna Lise och Malin var så klart på och anmälde sig som ingen mindre än den stora idolen på den här tiden, Britney Spears. Tjejerna studerade MTV och kopierade ett lysande framträdande.

20120723-181320.jpg

20120723-181327.jpg

20120723-181324.jpg

Många barn ställde upp och Lotta intervjuade alla innan deras uppträdande. Frågor om framtidsdrömmar, favoritmat och andra klassiska frågor så klart och Hanna sken som solen och svarade pliktskyldigt att hon minsann ville bli sångerska precis som Lotta.

Framträdande gick strålande och tjejerna var nöjda. Den här gången blev det inte första pris men roligt hade de och det är ju det som räknas. För då vill man ju ställa upp fler gånger och det gjorde de. Det kan jag ju berätta om en annan måndag…

// Mamman

Posted on 23 July, 2012 in MAMMAS MÅSTEN OCH MINNEN

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top