MAMMAS MÅSTEN OCH MINNEN x2

Hej på er!

Eftersom att jag faktiskt har en så underbart härlig mamma som varit duktig och förberett blogginlägg och sedan la ner bloggandet för ett tag så var det ju en hel del inlägg som blev lidande och som nu är snäppet inofficiella… MEN, jag tycker ändå att de är såpass gulliga (och dessutom är bilderna såpass roliga) att jag tänkte bjuda på det ändå. DOCK: så att ni vet, jag ändrar inte i mammas texter utan vi ligger lite efter i tiden helt enkelt (och det är helt och hållet mitt fel!) 

Bjussar på dubbla inlägg dessutom, håll i hatten! 🙂
/H

 

PÅSKEN:

Sista dagen på den härliga påskhelgen och då kom jag att tänka på alla gånger som Hanna skulle klä ut sig till påskkärring och sedan gå ut och ”påska”. Det ritades kort och fixades med fjädrar och sen skulle de ut och leverera allt. Korgen på armen och det stora leendet på läpparna. Förväntningarna på vilket godis som grannarna hade fixat var stor och efter en stunds ”Glad Påsk-ande” hälldes bytet upp på köksbordet. Frågan var om vår gata eller Malins var bäst…

// Mamman

 

VÅFFELDAGEN:

Hej!

Mammas minne har idag tagit ett rejält skutt tillbaka i tiden. Kom att tänka på våfflor nu när det är stundande våffeldag. Som liten älskade Hanna att äta våfflor. Jag tror att hon fascinerades av magin som skedde i våffeljärnet. Hur kunde den där smeten bli så fina små hjärtan med en massa mönster i? Förr skulle våfflorna serveras utan något till. Idag tror jag att glass och sylt är de bästa tillbehören om dottern får välja.

Ha en trevlig våffeldag!

//Mamman

Posted on 21 May, 2012 in MAMMAS MÅSTEN OCH MINNEN

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top