Kära återseenden

God morgon cybern!

Alldeles för lite sömn för den här blondinen i natt, men det är bara att gilla läget och vackert stiga upp (…med inte allt för vackra påsar under ögonen)

Hade en sjukt intensiv men fantastisk härlig dag med massa återseenden igår, började dagen på fd. arbetsplatsen ProCivitas och fick träffa alla saknade “kollegor” (…spelar ingen roll om jag inte jobbar hos er längre, ni är mina kollegor ändå!), efter detta åkte jag ner på stan för att överraska frisör (som typiskt nog var ledig), VeroModa-tjejerna och Armin (som trodde att han skulle träffa David men instället fick en fika med mig… Bummer!)

Därefter lunchade jag med Alex och fick se lillebror in action på nya jobbet. Vidare till Lisa för att spana in hennes nya, superfina butik, upp på Grand för att hänga med min härliga Bella och hälsa på halva personalstaben där uppe (Nina, Petra, Nina, Cina, Sonny mfl – det var SÅ kul att se er alla igen!)

Efter Grand drog jag till Söder och plingade på Sandras dörr – Surprise! Därefter vidare till Vanessa för massa tjejsnack. En kopp choklad på PM med fina Sara och så avslutade jag kvällen med ett besök hemma hos frisör-Amy istället.

Snackar vi produktiv tjej eller?! 🙂 Sjukt glad tjej också, att få träffa så många härliga och saknade ansikten på en dag. Made my week, lätt!

Tog lite bilder (förstås), här kommer ett urval av alla fina:

Armin på AskelyckanJonna på VMTillbaka på “gamla” arbetsplatsenAlex-sunshine inne på MaxMax på Max, god mat och bra service -besök honom!Lite mera Alex 🙂Ser ni ringarna från igår? Inte bättre idag direkt…. phu…HIT tycker jag alla ska åka när ni ska inreda era hem……då får ni träffa min fina Lisa, BUTIKSCHEF och sjukt bra vän!Vidare till “nästa gamla arbetsplats”…Min alldeles egna prinsessa på Espresso HouseBörjade fira kanelbullen en dag i förvägPå PM med Sahara Hot NightsFnittrigt värre… och helt plötsligt på engelska… så kan det gå!
(…så går det ganska ofta med Sara… haha)

Nu ska jag rulla ur sängen (ska försöka göra det på ett lite mindre våldsamt sätt än vad min kära vän Malin en gång gjorde – lång historia kort: hon smällde ansiktet i nattygsbordet och fick sig en snygg defekt i ansiktet på köpet… fast de klädde dig, snäckan!)

Ska dra på mig träningsset:et (nej, jag ska inte träna, jag har bara amerikaniserats lite för mycket och orkar inte dra på mig vanliga kläder ännu) och åka till Carpe Diem och Amy för att fixa i ordning håret (…sa jag att jag amerikaniserats eller? hahaha)

I eftermiddag ska jag hälsa på lite vänner och sedan hoppar jag in i bilen för en roadtrip till Skåne på ett par dagar. Fast vi hörs förstås långt innan dess…

Kram på er!
Hanna

Posted on 4 October, 2011 in ALLMÄNT

Responses (3)

 1. malin
  4 October, 2011 at 10:53 · Reply

  Hahaha, tack !! Det värmer att du ändå kan göra lite fin reklam för smällen, väldigt effektivt och jag vaknade faktiskt!!

 2. Michael Crabtree Jersey
  2 January, 2012 at 08:18 · Reply

  This blog has lots of extremely helpful stuff on it! Thanks for informing me!

 3. Nate Clements Jersey
  2 January, 2012 at 08:41 · Reply

  Hello, pleasant blog with pleasant information. I truly enjoy coming back here often. There is only one matter that riles me and that is the misfunctioning of comment posting. I usually get to 500 error message, and have to type the entry double.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top