Kanske världens roligaste bild…

När vi var i Milano hängde vi en hel del på Abercrombie&Fitch – vilket för övrigt kan vara en av världens bästa affärer: oavsett vilket land eller vilken stad du befinner dig i så är det samma fantastiska känsla där inne! Deras parfymer är de bästa (speciellt Fierce) och klädernas kvalitet är himmelsk!

Nåväl, nu var de ju inte det jag skulle berätta om utan det handlade ju om världens roligaste bild.

Är ju nämligen så att man på de större butikerna kan fotas tillsammans med snygga lättklädda (jeans och bar överkropp), vältränade Abercrombie-killar.

Detta gjorde jag första dagen varpå de frågade om jag även ville ta en bild med Andreas. Visst, varför inte, tänkte vi och plåtades!

När vi gick därifrån kom vi på den eminenta idén att vi borde ta en bild med Andreas utan tröja – precis som modellerna…

Dagen efter gick vi tillbaka för att genomföra vår plan. Men kära A bangade ur och det slutade med att jag fotades med en ny Abercrombie-kille. Så fort vi kom ur butiken ångrade sig någon…

Så dagen efter var vi tillbaka igen – men återigen: nej, han vågade inte! Och så fort vi var utanför butiken ångrade han sig igen.

På eftermiddagen bestämde jag mig alltså för att ta saken i egna händer: vi gick tillbaka och jag frågade snällt om de kunde fota oss ihop. Och om han kunde få ta av sig sin tröja. Jovisst, det fick vi!

Resultatet:

20120706-174306.jpg
…jag fick X antal bilder med snygga killar

20120706-174336.jpg
Och bäst av allt: jag fick bild med den snyggaste killen

En ganska kul grej!

…och som grädde på moset: vi hann inte ens ut ur butiken förrän chefen sprang efter oss och frågade om vi var turister eller bodde i Milano. Han ville nämligen erbjuda oss jobb……!

Ha ha ha!

Så kan de gå i Milano!
Hanna

Posted on 6 July, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top