Just my luck!

Alltså, snacka om höjden av otur!
Här skulle jag vara duktig och åka hem och tvätta. Och vad händer då?!!

Jo, strömmen har gått. Tjoho!!

Jag menar, hur ofta händer det ens?… Inte speciellt ofta. Egentligen. Åhåå! Nästan så att jag funderar på om Michaela har någon connection med ström-gudarna (hon skällde nämligen på mig för att jag åkte hem för att tvätta – så de skulle ju inte förvåna mig om hon skickade iväg ett sms till typ el-mästaren och sa åt honom att bryta strömmen så att Hanna ska kunna lära sig en läxa…)

Jag som hade världens planer på en härlig vårpromenad i solen i väntan på maskinen. Nu får jag snällt vänta hemma tills strömmen kommer. Hoppas de går fort.

20120225-142328.jpg

20120225-142332.jpg

20120225-142336.jpg

Snygga var vi iallafall tidigare idag, Linan och jag!

Hanna

Posted on 25 February, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top