Jakten på den bästa Ben&Jerry’s smaken, pt 1

Jag ska under mitt år ge mig tusan på att hitta den bästa B&J smaken,
detta innebär att jag måste smaka igenom alla (…stackars mig)

Förra helgen när jag sov över hos Sandra provade vi Magic Brownie, den var god,
påminner om den där glassen vi hade i Sverige till förmån för Queens (Typ Bohemian Raspberry?!) – vaniljglass med bär och brownie.

Har lite bilder från vår glassmakar kväll… Ska dock hålla vissa censurerade, i värsta fall blir dem “verklighet” (dubbelhakor fanns med på bilderna, så mkt kan jag säga) om vi äter för mkt glass medan vi är i staterna, jag och Sandra… hahaha..

 Att äta B&J är ganska kul, att ta kort när man gör det…. ännu roligare 😉

Ikväll åker jag nog till Sandra efter jobbet, blir förhoppningsvis mer BJ’s då! Och en massa prat och andra trevligheter. Måste göra lite helgplaner också… Dock snackas det om en hurricane som är på intågande, lite läskigt – först jordbävning (kände ju dock inte den) och sen storm.. jag hoppas vi kommer lindrigt undan, men ska se till och höra mig för innan jag gör för mycket planer så att jag inte blir sittandes någonstans/hamnar i trubbel…

Haha, All for now,
Kommer nog fler bilder på Ben&Jerrys under året.

Hanna

 

Posted on 25 August, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. Tommi
    25 August, 2011 at 07:57 · Reply

    Ska ni igenom hela sortimentet tror jag att ni ska vara nöjda med om det stannar med dubbel- och inte trippelhakor 😉

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top