…jag bjuder på den här!

Nu ska ni få en exklusiv inblick i hur min vardag kan se ut. Speciellt när jag hänger med min helgalna och såååå jäkla störtsköna bästa vän David. Den här killen och jag är som helan och halvan, Bill och Bull, Piff och Puff – you get it!

Vi har gått i samma klass sedan högstadiet och gjort det mesta ihop. Rest världen över, shoppat timmar i sträck, drivit företag ihop, pluggat ihop, skrattat (!!!!!) massor ihop – listan kan göras lång.

Och nu ska ni alltså få se lite hur galet det kan bli när vi hänger. Njut, jag bjuder på den här…! (…ps, jag kan faktiskt (!) åka skridskor…även om det inte ser ut så här)

Hanna

Posted on 7 January, 2012 in VIDEOBLOGG

Response (1)

  1. David "Appendix" Alsmarker
    8 January, 2012 at 08:55 · Reply

    Chiiefen, du är bääässst!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top