Intresset och läget

Hej på er!

Fick en förfrågan i kommentarsfältet för dryga veckan sedan om att jag gärna fick skriva lite om läget uppe på Arenastadsområdet, och främst då förstås för Östers IF.

Arenan skrev jag ju om i förrgår och den lever sitt eget liv och växer upp i ryslig fart.

I förra veckan blev entreprenören som ska driva restaurangen i arenan presenterad. Det är Claes Löfgren, fd ordföranden i Östers IF och ägare av kvarterskrogen och cateringfirman Hemma Hos Oss, som ska köra. Var i fredags och lyssnade på en presentation kring hur tankarna går för vad man vill göra med menyer och koncept. Löfgren har många spännande och mycket bra idéer och uppslag – kommer bli en toppen restaurang. (Lunchöppet 5 dagar i veckan och sportbaren kommer ha öppet 7 dagar i veckan)

20120324-082328.jpg

Vad gäller försäljningen så går det BRA 🙂 vi träffar massor med kunder och signar avtal dagligen. Vi är drygt 4-5 man ute på fält dagligen och är fullmatade med trevliga kundbesök. Även på privatsidan ser försäljningen bra ut – läsare som ännu inte köpt sina abonnemang, se till att göra det! Köpes via Östers IFs kontor i Tipshallen.

20120324-082637.jpg

Avslutningsvis, intresset då… Är det stort?! Svar JA! Det finns ett enormt sug och en nyfikenhet från både företag och privatpersoner. Man vill vara med när det händer (för nu händer det grejer) och man är väldigt positiv och laddad!

Fantastiskt – för det är ju precis så jag också känner!!!

Nu är det inte många dagar kvar till Seriepremiär heller. Så se till att köpa era abonnemang och häng med på årets resa!

Hanna

Posted on 29 March, 2012 in ÖSTERS IF

Response (1)

  1. Österfanatics
    29 March, 2012 at 01:12 · Reply

    Stort tack för rapporten Hanna! Uppskattas grymt mycket av oss fans!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top