Humpday, again!

Tjabba, tjena alla svenskar! 🙂 (eller har jag kanske internationella läsare med?)

Hur är allt där hemma? Trots att jag inte läser tidningarna och håller koll på nyheterna (sorry mamma, men jag har inte börjat ännu… kanske gör det nån gång) så har jag förstått via Facebook (prisa Facebook!) att Stefan Liv tragiskt nog gått bort. Fruktansvärt tråkig nyhet, och jag hoppas att ni har några roligare nyheter att leverera också?

Idag har jag haft en “vanlig” arbetsdag, jobbade morgon (väckning, frukost, till skolan), sedan åkte jag till Starbucks och pluggade och så jobbade jag till åtta på kvällen. Idag har kidsen haft playdate här så jag fick en unge extra på köpet. Vi gjorde trollstavar och läste böcker, lekte lekar och så vidare.

Tyvärr har dagen känts ganska jobbig, jag börjar bli sjuk (eller börjar, nu har jag feber så nu kan man väl kalla mig sjuk) och snorar massa, nyser hela tiden och har ont i halsen. Hoppas att en god natts sömn ska hjälpa mig att komma på banan igen!

Har förresten fotat lite shopping idag, men orkar inte ladda upp bilderna idag (sorry!) Istället får ni min utlovade flygbild från NYC:

Var ju ute och flög lite i Central Park i helgen, lite mer energi då än vad jag känner att jag har ikväll…. 😉

Now, time to sleep!
Vi hörs snart igen,

Förresten… hur kan det redan vara humpday (onsdag) igen?! Dagarna flyger nog förbi trots allt….

Hanna

Posted on 8 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top