Highlights från första månaden

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra där hemma, jag känner mig bara sämre och sämre och sämre. Nu har jag varit ledig i snart 3 timmar, och har sovit HELA TIDEN fram tills för en kort stund sedan (ville verkligen leverera listan här under till er, så nu har jag knepat och knåpat klart)

Känns jättetråkigt att jag ska gå och bli dålig, och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag blir bättre tills imorgon om jag bara tar det så lugnt jag kan på jobbet idag och sedan somnar tidigt ikväll. Har nämligen lite planer med Sandra, visserligen lugna planer – bio i Boston – men ändå, jag måste må bättre än såhär för att det ska gå… Nåväl, jag uppdaterar er ikväll och skickar ut min lilla lista nu:

Trevlig helg på er förresten,
hoppas ni fredagsmyser med massa Marabou,
ta en rad (…nej okej, en 200 grammare) för mig!
Hanna

Posted on 9 September, 2011 in AU PAIR, USA

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top