hallen

God morgon!

Vi kör vidare på del två direkt tycker jag, så slipper ni vänta för länge. Har förflyttat oss innanför dörrarna den här gången, välkommen in i min hall, vänner! 🙂

Såhär ser det alltså ut innanför dörrarna. En ganska enkel och avskalad hall (som resten av lägenheten), mycket vitt (återigen: som resten av lägenheten). Lampan som ni ser på bilden går igen i hela lyan (har två i vardagsrummet och tre (två små och en liten!) i sovrummet)
Har satt upp en vit tavellist i hallen och på den har jag ställt 6 söta ljuslyktor (borde kanske ha tänt dem när jag tog bilden för att skapa en mer hemtrevlig känsla?). Under tavellisten hänger 6 krokar, symmetriskt och (framförallt!) praktiskt!

För att vara ännu lite mer praktisk har jag även ställt in en bänk (perfekt när man knyter skor eller väntar på någon annan som är långsam) och en häftig hylla (ja, ni har helt rätt: här slänger jag nycklarna när jag kommer innanför dörren.. så vet jag ju var jag har dem!) Bilden skvallrar förresten om mitt nylagda golv, fint va?! Fick ekgolv inlagt i hall, vardagsrum och sovrum – fint som snus!

Okej, dags för lite jobb för mig! Vi lämnar hallen och fortsätter på toaletten imorgon, vad säger ni om det? 🙂 (Jag hör säkert av mig innan dess med!)
Hanna

Posted on 8 February, 2012 in ALLMÄNT

Responses (2)

 1. Thorbjörn Lidström
  25 February, 2012 at 11:54 · Reply

  Tycker det saknas en KnytSmart i din fina hall.

  http://luman.se/for-hemmet/
  MVH
  Thorbjörn

  • hannaberkesi
   7 March, 2012 at 10:38 · Reply

   JA det har du helt rätt i 🙂 Häftig uppfinning!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top