God natt!

Hej på er,

Tänkte faktiskt egentligen bara skicka in ett väldigt litet snabbt God Natt för nu ska jag krypa ner långt, långt under täcket till tonerna av Boyce Avenue och svänga förbi drömmarnas land ett tag. (Hoppas jag slipper mardrömslandet och hamnar nånstans liiite mer rosa – har blivit så många tråkiga drömmar och hackiga nätter på sistone – ni vet, när man vaknar, somnar om oroligt, vaknar igen…)

Ikväll har jag hängt med Nina, vi pratade mest bara massa massa massa massa (tjejsnack, ni vet! haha) och så hade vi Sex and The City på i bakgrunden – en typisk tjejkväll, antar jag. Men precis sånt som verkligen behövts!

Okej, livsfarligt att börja titta på bilder bara för att “någon bild måste jag ju lägga in i inlägget för att pigga upp lite” – fastnade i massa USA bilder, och  AOUTCH vad klumpen i magen växte och vad mycket, mycket, mycket jag längtar tillbaka!!! Mitt tips till er: ÅK DIT! Och åk till Boston ,det är en fantastisk (!!!) stad!

….bjud förresten gärna med mig som guide också. Jag är proffs 😉 (Och har sjukt många kontakter – bland annat MM snubben ovan… haha)

NU måste jag sova.
Natti!
Hanna

Posted on 7 November, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top