God morgon

God morgon, mina vänner i cybern!

Känns som att jag inleder varenda inlägg med “oj, tjena, hej, ännu en dag som bara försvann” och jag antar att det blir ganska tjatigt att läsa för er i längden. Så idag ska jag säga såhär istället: ni som tvivlat på om bloggande kan va ett heltidsjobb (jag har funderat både en och två gånger på om inte Kenza borde hinna med massa mer än att skriva blogg): jag tar tillbaka det! Det finns en anledning till varför de flesta bloggarna som liksom bloggar på heltid antingen är mammalediga, studerande, konstnärer, designers eller media-folk (antingen har de mer tid eller också tillåter jobbet på ett annat sätt att de sitter och skriver – det är liksom deras jobb att sitta och skriva.) Är ni med på hur jag tänker?! 🙂

Igår avverkade jag inte mindre än 4 kundbesök. Och hann pilla med Facebook-sida, beställa visitkort, säljmaterial och andra trycksaker, hämta ut ett annat material hos tryckaren och ta fram en mall för presentation på datorn. Ganska produktivt med andra ord 🙂

På kvällen var jag förbi Nordic Club i stan, ett gym som jag överväger att byta över till (i och med min flytt kommer jag att hamna betydligt närmare de än mitt nuvarande gym) – men jag vet inte, trivs väldigt bra på de gymmet som jag är på just nu med….

Hann in på Åhléns innan deras stängning (fantastiskt trevligt med affärer som har öppet till 19 inne i city!) och hittade en hel del guldklimpar på deras rea-bord. Se själva:

20120119-070617.jpg
Handgjorda sittpuffar i ljusgrått. Superdesignade och balla!

20120119-070626.jpg
Påslakanset för mina gäster 🙂 (även gästerna måste få sova i stil ju!)

Nu ska jag kicka igång dagen med ett glas smultrondryck. Idag väntar fler kundbesök och massa annat. Hej och hå!

Hanna

Posted on 19 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top