familjen växer!

YAY, här kommer ett inlägg från en riktigt glad Hanna – leende från öra till öra!
Varför undrar ni? Och vad tusan betyder rubriken till inlägget? Fler barn i familjen?…
…Nej då, det är inte den familjen som växt, utan min lilla Apple-familj, idag har jag nämligen (äntligen) fått mitt amerikanska nummer – and to go with that, en alldeles ny liten iPhone 4. Yaaay!

Okej, så först, min dag i kort, sen återkommer jag till kvällen och lilla inköpet!

Vaknade, väckte Madeline, åt frukost med kidsen, körde M till dansskolan, kom hem, hängde med Carter (som idag mått sämre än någon dag tidigare – superhög feber, poor thing!) Carter och jag ägnade oss åt lite arts&craft och sen skulle han egentligen haft lite skriv- och läslektion men lärarinnan fick åka hem igen för att han var så dålig. Så stackarn sov en stund på förmiddagen.

Vid lunch hämtade jag upp M, sedan tog pappan i huset (som vanligtvis jobbar hemifrån) bilen och åkte iväg på ett möte. Första ensam-tiden med ungarna i huset. Gick bra, vi åt lite lunch och pysslade.

På eftermiddagen kom Debbie tillbaka från sjukhuset där hon hälsat på sin pappa (som fortfarande är väldigt dålig) sedan åkte vi till frisören och klippte M samt köpte lite skolsaker för tvillingarna. Ni skulle sätt frisörsalongen, Amy – I’m telling you, hade jag vart en liten unge hade jag nästan kunnat vara otrogen mot dig, därinne fanns stolar i alla världens färger, man fick titta på film medan man blev klippt, efteråt fick man en leksak som “pris” och all inredning såg ut som att den var hämtad från Willy Wonkas chokladfabrik. Så coolt!

Idag jobbade jag lite andra tider, så mellan 4-6 var jag ledig och hann Skypa med hemmet lite – skönt det! Nu ser jag fram emot kräftskiva via Skype nästa fredag, så Petra/Lotta/Amelie: glöm inte att bjuda in mig! Och så är det väl inte mer än rätt att jag skickar ut lite gratulationer till prinsessan och Daniel (inte för att jag tror att de läser min blogg, men Daniel jag “följde” ju trots allt efter dig på SM i UF i Maj, så vem vet – kanske följer du efter mig nu?..) Hursom: babylycka att vänta i monarkin, kul!

När jag började jobba vid 6 igen åkte jag och Debbie för att ordna min telefon. Hon var så gullig och lät mig välja vilken jag ville. Det blev en iPhone, tyvärr har ju inte femman kommit än, men jag trivs så himla bra med min så jag tänkte att det var bäst att köra vidare på samma. När frågan om vilken färg jag ville ha kom upp blev det jobbigt…. Jag valde vit… men sen fanns det inga vita skal, så då fick det bli en svart… Hahaha.

Så nu har jag iallafall mitt alldeles egna amerikanska nummer och en iPhone 4 to go with that. (Kommer från och med nu lämna svenska telefonen hemma i huset, men finns fortfarande tillgänglig på Whats App… ska se om jag inte kan plocka in det på den amerikanska med – håller på och “krånglar” med tekniken just nu faktiskt…)

Om ni vill ha mitt amerikanska nummer får ni hojta, detta gäller främst de au pairer/andra lirare som befinner sig i USA, för mina älskade svenskar därhemma föreslår jag (och föredrar jag) SMS till mitt svenska nr/ännu bättre Whats App om ni vill ha svar. Och så Skype förstås!

Nu ska jag pilla lite till med luren, sen ska jag sova.
Imorgon jobbar jag 7.30 – 4. Skönt med kort dag, efter det ska jag åka till Sandra i Brookline, ska bli sååååå kul att träffas! Och förresten, jag bokade biljett till Boat Cruisen som Cultural Care arrangerar inne i Boston på lördag också… Så på lördag blir det Discodans ute till havs och efter det sleepover @ Sandra’s. Rolig helg framför mig, helt enkelt!

Idag blev de förresten inga bilder, men googla Snip It’s så får ni en uppfattning om frisörbesöket…. (…dessvärre tror jag inte de tar emot “vuxna” kunder, Så Amy – jag behöver dig fortfarande, very much!)

Hanna

Posted on 18 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top