en lördag i början av mitten på mars

God morgon, god morgon, god morgon!

Det är lördag, solen ligger och lurar bakom molnen och jag har en dag i toppklass framför mig…

Ska jag anstränga mig och hitta saker som gör mig mindre glad idag så får detta bli:
…. alltså, möjligtvis det faktum att bilen inte flyttar på sig själv vid klockan nio, utan att det kräver en uppstigning (det enda mindre underbara med den här lägenheten och det här läget är parkeringsmöjligheterna, eller snarare omöjligheterna… om man inte vill betala 18 kr i timmen får man snällt anpassa sig lite efter kommunens parkeringsbestämmelser!) Å andra sidan, om vi ska se något ljust i det också: Jag är uppe och igång, och går inte och lägger mig nu igen utan får snarare ut MASSOR av dagen! 🙂 (märker ni att listan nedanför kommer bli lång, med tanke på min energi som till och med strålar igenom det negativa jag skriver?…)

Saker som gör en glad på en lördag i början av mitten på mars:
1) Idag kommer Michaela!!!!
2) Jag vaknade av ett mycket trevligt SMS från David: “Hey you! Jag vill åka till London. Är du på? 🙂 🙂 Någon gång i slutet av april kanske?” Om jag är på?!?! OM JAG ÄR PÅ!!!!
3) Snart kommer Vanessa hit för att baka lite kladdkaka och ha lite lördagsmys
4) Jag har äntligen fått igång min internetdelning (….nu kan jag blogga via datorn även hemifrån – längre inlägg är att räkna med…. bara att stå ut, hörrni!)
5) Idag kommer Michaela!!! (Och jag får dessutom träffa Kristina, Johanna och en hel drös med trevliga människor på kvällen då vi ska ut och svänga på höfterna och slå klackarna i taket och allt det där!)
6) Och så är det ju schlager festivalens höjdpunkt ikväll: el grande finale! Jag laddar upp med schlagerlåtar hela dagen. Synd att inte “Jag ljuger så bra” och “Fångad av en stormvind” inte är med i år… eller… kanske bra för min plånbok 😉

Nähä, vet ni vad… jag ska nog hinna med ett snabbt inhopp som chaufför till lillbrorsan innan Vanessa kommer hit. Bäst att jag slår igen datorn och sätter fart.

Förresten, en sak till:
7) Jag åker till NEW YORK CITY om två (!!!) veckor!!!!!

och… en till:
8) MICHAELA KOMMER HIT IDAG 🙂

Over and out!
Hanna

Posted on 10 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top