Coming up: DAG X!

Hello lovers!

Hoppas att allt är bra med er. Tänkte att jag skulle passa på att nyttja kapaciteten i mammas och pappas nätverk nu när jag ändå är hemma (skönt att slippa skriva via mobilen jämt och ständigt, med andra ord: bered er på ett något längre inlägg…!)

Är alltså hemma just nu, har planerat inför US and A och delat ut lite dollares till familjen. Kommer bli en fantastiskt trevlig resa, no doubts! Har ni några must do’s and see’s i NYC? (Jag har en massa, dem får ni ta del av om två veckor när jag åter upplevt dem!)

För att inte riskera ett onödigt långt inlägg ska jag nu hoppa till min rubrik: nämligen det kommande supertrevliga eventet Dag X. På torsdag, förstår ni mina vänner, då smäller det! Ung Företagsamhet Kronobergs lokala mässa äger rum, och vilken fantastisk mässa det är sedan!

För tre år sedan var det jag som stod där och ställde ut och tävlade, ett tävlande som ju slutade i SM-plats och slutligen också SM-seger då jag utnämdes Sveriges Bästa Säljare 2009. En riktigt ball upplevelse!

20120318-181039.jpg

Faktum är att hela UF-tiden var en riktigt cool upplevelse och jag uppmanar varenda kotte på jorden att driva UF och vara med om alla häftiga möten och pressande situationer man hamnar i och får uppleva.

När jag, år 2009, drev UF så gjorde jag det tillsammans med världens Bästa David. Vi hade ett företag som vi kallade Addakkta (Från latinets Ad Acta = till handling) och vi gjorde handtag till skokartonger (jag vet: det låter hur lustigt som helst!) Tanken var hur som helst att man skulle ersätta plastpåsen som man får sina skor i mot ett handtag gjort i samma material som skokartongen själv. Denna idé sålde vi in till skoföretag och vår ambition var att Din Sko skulle slopa plastkassen och satsa på våra handtag istället.

20120318-181053.jpg

Nu: tillbaka till Dag X…. Eftersom att vi sålde mot skoföretagare så valde vi att göra en speciallösning på mässan (vi misstänkte att det inte skulle komma så många skoföretagare dit som vi kunde sälja handtag till…) Vi tog därför fram ett miniatyr handtag som vi delade ut till mässans besökare (med syfte att de skulle kunna stoppa visitkort och annat material som de samlade på sig under mässdagen i vårt handtag – en win-win situation eftersom att vårt varumärke exponerades och mässbesökarna smidigare kunde hålla koll på materialet de gick runt och bar på: tro mig, man får en hel del flyers och broschyrer på mässan!)

20120318-181047.jpg

20120318-181043.jpg

Nåväl, nu undrar ni förstås varför jag skriver om allt det här, och då kommer svaret:
1) För att jag vill uppmana ALLA ALLA ALLA att driva UF (och till att börja med: komma och besöka Dag X på torsdag, 10 – 15 i Tipshallen Växjö) (Jag kommer vara på plats, så kom och hälsa!)
2) För att jag vill önska alla som driver UF i år stort lycka till samt belysa möjligheten att anpassa sitt mässutställande efter vad som passar det egna företaget bäst (att göra speciallösningar är en grym idé, vi fick så mycket cred för hur vi gjorde!)
3) För att ni ska vara up to date inför morgondagens “mammas måsten och minnen” (Cliffhanger!)

Nu ska jag åka hem till mitt.
Kram kram kram
Hanna

 

Posted on 18 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top