Cheesecake Factory

Hej!

Ikväll åkte jag till Sandra och var där.
Sedan skulle vi ut på lite äventyr, fast små äventyr blir ofta ganska stora när Sandra är med och ska agera GPS….. efter 15 felkörningar (och kanske en och annan svordom) hittade vi iallafall till sist fram till vår destination. Cheesecake Factory. Stället där menyn är FULL av smarriga efterrätter, den ena mer kaloririk än den andra.

För alla (JAG) som gillar sötsaker så är detta the place to be. Och pappa, kom hit så beställer vi in 10 olika sorter (det man inte orkar får man med sig i doggy bag) så kan vi äntligen (!!!) ha vårt “tårtbuffé!

USA är jäkligt bra, de har lemonade över allt (typ läsk fast utan kolsyra, men inte lika “sliskigt och sött” som saft – fast det beror väl på vem man frågar) dessutom gratis refil!

Sandra valde en cheesecake med cookie dough och jag tog en med vit choklad, tryffel och hallon – supersmarriga båda två!

Tack Sandra, för en mysig kväll!

Dessvärre lyckades vi inte planera så mycket för helgen, ingen vet riktigt säkert hur allvarlig Irene (stormen som beräknas komma på lördag) är… Är det amerikanerna som blåser upp allt till något stort eller är det väldigt allvarligt?! Hjälp mig där hemma, hur försiktig bör jag vara?

Nu ska jag sova, börjar jobba 6.30 imorgon. PHU!
Kram,
Hanna

 

PS! Såg precis en artikel på Aftonbladet.. storm var tydligen fel benämning också… orkan… ho ho ja ja… Mamma/pappa/mormor/någon – är detta farligt?! …. Bör jag vara oroad?…

Posted on 26 August, 2011 in AU PAIR

Responses (2)

  1. christina persson
    26 August, 2011 at 07:29 · Reply

    Hanna, lyssna noga på vad de som har erfarenhet av stormar och orkaner säger. Radio och tv sänder inte varningar för skojs skull. och vi är inte vana vid sådant väder. Kram älskar dig. mormor. Ps. pratade med farmor Ingrid igår. Hon tänker också på dig.

  2. Tommi
    26 August, 2011 at 07:33 · Reply

    Hanna, jag rekommenderar dig att ta kontakt med ett svenskt konsulat om det finns något sådant i Boston. Konsulaten har ett ansvar för svenskar att ge information. Hör av dig om du vill prata med oss här hemma. Jag ser i den information jag får från vår resebyrå att Boston kan komma att drabbas av orkanen. Kolla följande länk http://www.swedenabroad.com/Consulates____7492.aspx#7494, här finns några telefonnummer du skulle kunna prova med. /Pappa

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top