Business-Hanna tuffar vidare..

God kväll!

Hur har era dagar vart?
Min har vart bra, här är så varmt och skönt ska ni veta! (28 grader! skööööönt!)

Idag tog jag kidsen till parken så fick de leka lite, sedan åkte vi till California Pizza Kitchen för lunch och därefter ville de vara hemma och leka, så då gjorde vi det. Jag slutade redan 4.30 (eftersom att jag började 6.30, pust!) och på kvällen gav jag mig ut för att prova min nya Nike-utrustning. Sprang/gick totalt 1 mil (70 minuters träning tror jag det blev…) och därefter körde jag 30 minuter styrka – men oroa er inte där hemma, det är det MINSTA jag kan göra efter alla gottigheter jag trycker i mig här borta…

På kvällen fick business-Hanna åter titta fram, har fortfarande ett par saker som måste fixas:
– Social Security Number
– Underskrift på mitt Visum som godkänner resor utanför landet (lika bra att ordna det ifall man vill åka hem/åka till Mexico/nånannanstans under året)
– Körkort
– Parkeringsbevis till Harvard

Nu har jag iallafall fått ungefärlig koll på vilka papper som ska fyllas i och tas med till de olika kontoren och imorgon efter jobbet (slutar redan 2) ska jag sätta mig i bilen och försöka få gjort så mycket som möjligt av detta (dock inte körkortet, där är det nog bäst om jag pluggar lite innan jag tutar och kör…)

Måste fixa lite skolgrejer också, anteckningsblock och pennor osv. Kan inte förstå att jag ska entra Harvard för att plugga på torsdag. Dream come true or what?!

Förutom att jag googlat mig gul och blå under kvällen håller jag också på att leta resor och boende för en NewYork-weekend till helgen. Nu har jag hittat riktigt bra deal (under 400 dollar = 2800 kr typ för boende, frukost och resa till och från NYC) Hoppas bara att Sandra får ledigt så att vi kan åka (jag har nämligen fått långledig helg eftersom att det är Labour Day på måndag)

Bilder från New York (tänka sig att det gått 3 veckor sedan vi var där sist)

Ja, och just det, jag har tvättat också! Jäklar vad produktiv jag vart faktiskt…
Men nu börjar klockan bli mycket och imorgon börjar jag 6.30 igen, så jag stänger ner här och checkar ut!

Ta hand om er därhemma.
Kram,
Hanna

Posted on 30 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top