Bra start på veckan!

Godkväll alla raringar!

Ligger i sängen och skypar med Sandra från Boston. Shit, vad jag saknar det!
Inte jobbet i sig (där mådde jag verkligen inget vidare) men…. USA är USA…
Jag saknar pulsen, de stora vägarna och all trafik, shoppingen (…såklart), språket,
människorna och vännerna. För att inte tala om vädret. Och allt annat……
…och precis som i fd förhållanden där man efter ett par månader (veckor?) börjar glorifiera allt och glömmer det jobbiga för att man saknar det som var bra (ni vet vad jag menar va?!) så känns det nu…. FAST, det var inte bra… Tyvärr… Och USA finns kvar.

Nåväl, till min rubrik (får nog vara så snäll och börja förklara mina rubriker, min kära pappa tyckte jag var rolig som kallade mig för ett måndagsbarn – för er som inte förstod var det alltså Maggios låt…) har haft en riktigt glad dag!

Mötet idag var jobbrelaterat, och jag kan säga att stackars Hanna som klättrat på väggarna senaste veckan nu slipper detta. Möten inbokade redan imorgon så nu blir det full fart. Lovar att berätta mer om vad det handlar om så fort allt är officiellt. Men jag är nöjd iallafall, så det är ju alltid något som kan glädja. (Hoppas jag!)

Fick blommor av lilla mamma ikväll, gäller att fira framgångar, titta så fina:

 

 

Om ni någon gång vill köpa blommor till mig så är gerberor mina favvissar, och vita ska de va… Alla vita blommor är bra förresten (Fast dessa rosa var förstås jättefina med, tack mammis!)

Nu klagar Sandra på att fröken här borde sova,
ska lyda hennes råd och göra det! Sov gott där ute!

Stora kramar!
Hanna

 

Posted on 10 October, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top