Au Pair Training School

Hej hemma!

Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder från dagen, som de flesta av er vet så spenderar jag mina första dagar i USA på St John’s Training school i New York. Här är schemat fullspäckat med lektioner i hur vi ska bete oss med barnen, säkerhet osv osv. Skolan är dessvärre inte så jättefräsch (ser väldigt fint ut på bilderna, och på utsidan är byggnaderna väldigt fina) men innuti är det ganska ofräscht, ganska mycket insekter… Vi bor på korridor, jag delar rum med en dansk och en tysk. Det fungerar väldigt bra, men rummen är långt ifrån fräscha. Toalett och dusch delar hela korridoren, dvs 150 au pairer från typ 20 olika länder. Totalt är vi 250 au pairer här på skolan just nu (Högsäsong!)

Jag har hittat två (eller ja, flera stycken egentligen, men två speciellt) jättehärliga svenska au pairer, Sarah och Sandra. Sandra och jag kommer bo riktigt nära varandra under året så det är kul. Vi umgås mest (som ni kan se på bilderna) men jag har också hittat en hel del trevliga mexikaner som jag övar på att prata spanska med. (…Ja, och så pratar jag ju en hel del engelska också….)

Okej, slutsnackat för nu… Lite bilder!

Sarah och jag innan lektion

Välkomna till vår fina skola!

Den roligaste lektionen idag: Arts and Craft (på bilden ses “Mr Paperbags”, ett av mina två mästerverk)

Sarah utanför skolan, den ligger jättefint vid vattnet

Obligatorisk hoppbild!

Sarah på marken 🙂

Baksidan av skolan

Sandra på rasten

Hoppar lite till (…lika bra när maten här är så fet)

…och lite till, har trots allt TRYCKT i mig MM’s, Skittles, Twisters och annat smått och gott idag!

I klassrummet, visar upp mitt mästerverk nr 2, svensk studentmössa

Såhär kul har Sandra det på lektionerna! (Eftersom att vi ska bo så nära varandra så är vi i samma klassrum, vilket är riktigt smart – har “lärt känna” 28 andra au pairer som också ska bo i Boston)

The three blondes

Sådär, hörrni! Där har ni lite bilder från min dag.
Avslutade precis ett telefonsamtal med Debbie (min värdfamiljs-mamma) medan bilderna laddades upp, hon berättade att Madelene (dottern i familjen) varit sjuk i veckan. Hon sa också att de alla längtade tills jag kommer, och det är besvarat!!! (Ska bli skönt med egen dusch samt att få packa upp väskorna)

Imorgon är en spännande dag, sista lektionerna och vid lunch-tid åker vi till New York City, först blir det rundtur och därefter är det fritid och SHOPPING!!! (…lovar, ska inte köpa så mycket – får verkligen inte plats…. får åka tillbaka senare istället!)

Nu ska jag hänga lite och sen SOVA!

Lots of love,
Hanna

PS! Hör av er till mig, jag blir bara glad då 🙂 Kommentarer, mail via Facebook or whatever. Och glöm inte att lägga till mig på Skype heller…. hberkesi it is!

 

Posted on 11 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top