årsresumé pt 2

…fortsättning följer på året som gått och vi kastar oss rakt ut i nästa sommarmånad

Juli

I Juli ägde en av mina absoluta favoritveckor på året rum, nämligen Entreprenörsveckan Emax uppe i Örebro.  Tillsammans med de mest otroliga människor ni kan tänka er arbetade jag och coachade unga, fantastiska förmågor och lyssnade på inspirerande och spännande föreläsningar. Efter en lång och halvt livsfarlig bilresa hem (att jobba på Emax innebär stora minus på sömnkontot, och att köra bil med ett negativt sömnkonto är inte alla dagar jättebra….) fortsatte hänget med en av de gladaste människorna på den här jorden, Malin. (Efter att bott ihop i närmare 10 dagar kände vi att vi lika gärna kunde fortsätta lite till…)

Efter härliga men ack, så utmattande dagar i Örebro blev det dags för midsommar. Och midsommar 2011 stavades vila och relax. Michaela och jag packade bilen och åkte till mamma och pappa och sommarhuset i Blekinge. Där åt vi gott, gick promenader och somnade tidigt.

Tätt därefter började resenerven åter att kittla och en sista minuten bokades snabbt till Turkiet, återigen i sällskap signerat Johan. En veckas värme (som faktiskt nästan var för varm för att vara trevlig) och shopping gjorde susen, och jag kom hem brunbränd och (dessvärre!) prickig i hela ansiktet (soleksem… första och sista gången hoppas jag!)

Augusti

Helt plöstligt var det Augusti månad och jag spenderade min sista vecka, på vad som skulle vart det nästkommande året, i Sverige. De sista dagarna fylldes med kära farväl och goa, sena utekvällar.

Den 8 Augusti packades det sista ner i väskorna och bilen styrdes mot Kastrup flygplats. Efter ett jobbigt farväl hoppade jag på flyget, tillsammans med Sarah och Sandra, och åkte mot de förtrollade staterna och staden som aldrig sover. Första USA-veckan spenderades på Au Pair skolan och därefter flögs vi ut till våra respektive familjer över det stora, härliga landet.

I Augusti föddes också bloggen, och sedan dess har ni kunnat följa mig här.
…men jag fortsätter förstås att sammanfatta resten av året med, när jag ändå håller på 😉

September

Från Augusti till och med Oktober bodde jag i Boston. Denna fantastiska, härliga, otroliga stad! Med en biltrafik som du gör bäst i att blunda när du entrar och med affärer utan skatt på kläderna. Jag kom till mitt paradis och hade ett sällskap i Sandra som var mer än jag kunnat önska!

(…nu vet ju ni, precis lika väl som jag, att den här sagan inte bara är guld och gröna skogar – men i tillbakablicken tycker jag att vi tillåter oss att fokusera på alla de glada stunder jag upplevde i världens bästa land. Deal!?)

Oktober

I Oktober satte jag ner foten och trotsade Cultural Care Au Pair Agency och kom hem igen. Efter att ha upplevt otroligt fina lediga stunder var det ändå i slutändan så att för stor del av tiden gick åt till att må pyton, och agenturen gjorde inte mycket för att göra det bättre. Väl hemma blev det många kära återseenden och jag turade land och rike för att hälsa på alla.

November

I November började jag officiellt arbeta för Östers IF och passade på att besöka Myresjöhus Arena för att kolla in bygget.

Sandra kom hem från staterna och jag fick åter umgås med min Boston-kompanjon.

Jag han dessutom med resor till både höger och vänster, kors och tvärs – allt för att träffa fantastiskt fina vänner utspridda lite här och var!

December

I December månad kastade jag mig in i studion och plåtade lite grann. Både det ena och det andra hanns med, och vet ni vad – jag har faktiskt lite bilder jag inte hunnit visa er ännu också…. får ordna det – nästa år! 😉

Även i December hanns resor till såväl Stockholm som Göteborg med. Och så blev det förstås en och annan fika och någon liten fest hemma i staden med. En himla massa häng med en himla massa glada och hjärtliga människor, helt enkelt!

Slutligen innehöll ju December också, precis som alla andra Decembrar (oavsett vilket land man befinner sig i) julafton. Och för min del innebar det Skåne och mys med min underbart otroliga Erik. OCH solglasögon! Aldrig trodde jag väl att det skulle behövas i kalla och långa mellanmjölkslandet den 24 december….

Nya platser hann besökas, vänskaper och relationer knytas.
Erfarenheter rikare, på gott och ont, känner jag mig redo för en nyårsafton imorgon.

Låt 2012 bli ett år där jag fortsätter ha fantastiska människor runt mig, där jag utmanas och utvecklas, upptäcker och upplever. Jag skippar allt vad nyårslöften heter och gör förändringar när jag anser att det behövs under årets gång.

Tack 2011,
Hanna

Posted on 30 December, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top