11.12.15

Hej på er 🙂

Nu är mr Thai upphämtad och tillbaka i skogsriket Småland. Skönt! (och han var inte alldeles för brun – med ett par solarietimmar ska jag nog till och med kunna komma ikapp. Haha)

Titta vad fint linne han hade köpt åt mig:

20111215-113922.jpg
Nu kan jag gå med mitt coola linne och min creddiga star bucks-mugg hela dagarna och låtsas att jag fortfarande bor i staterna. Förresten, bucksan öppnar ju snart på Göteborg Centralstation om jag inte är helt ute och seglar…schysst!

Måste passa på och visa min tuffa nya väska också:

20111215-114057.jpg
Det roliga är att jag köpte typ 5 Marc by Marc Jacobs väskor när jag bodde i Boson (som jag nu använder på daglig basis), så detta blir kanske liten “diss” mot mig själv?!… …nåväl, den var häftig och för en liten peng helt klart värd en plats i garderoben.

Kram
Hanna

Posted on 15 December, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top