11.10.11

Tisdag igen, och kväll igen, tiden bara springer fram!

Idag har jag jobbat och haft full fart. Himla skönt faktiskt! Sitter och jobbar med texter till en hemsida just nu och var på möte med webbyrån som gjort design för sidan tidigare idag. Kommer bli bra tror jag!

Lovade Sandra (…som tyckte bilderna i bloggen blivit sämre sen jag återvände till Sverige – undrar om det är för att hon inte är med i dem längre?… hahahaha) att jag skulle leverera lite roligare och finare bilder idag… Gick sådär, tyvärr!

Ska iväg och träffa en vän nu, kanske kan lyckas få till något där 😉
Återkommer senare ikväll helt enkelt så får vi se!

En bild fick jag till iallafall, Växjös Timesquare (tillika företaget jag jobbar med just nu!),
ring Tommie och boka annonsplats idag, vettja!

Ha det!
Hanna

Posted on 11 October, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top