WEEK 9/2014

…och dagarna de bara fortsätter att springa ifrån mig!

Det har redan blivit torsdag i Koala-land och jag borde egentligen se till att jag packar klart mina väskor och gör mig redo för utcheckning, men eftersom att det dåliga samvetet trycker på bestämde jag mig för att snabbt skriva och uppdatera här först. Förhoppningsvis väntar bussen som tar mig till flygplatsen på mig om jag säger att jag behöver blogga först, eller hur?

Föregående vecka bjöd på lagom mycket fritid, vilket kändes välbehövligt efter en lång vecka på bortaplan. Att jag sedan lyckades fylla dagarna så till den grad att jag knappt kände att jag hann andas (igen) är väl en annan femma… Vad roade jag mig då med, undrar ni? Massa träning (skrev in mig på ett gym för tio dagars prova på och har därmed varit på gymmet tio gånger…), mysiga fika-träffar med vänner, födelsedagsmiddag och andra middagar, strandhäng och en salig blanding av annat smått och gott var vad som fick sysselsätta mig.

Jag började dock veckan med att återigen bevisa för mig själv vilka monsterkliv jag tagit sedan jag flyttade hit då jag fick chans att gosa lite med två små possums (vad dessa varelser heter på svenska har jag ingen aning om). Men kan ni tänka er att tjejen på bilden nedan för ett år sedan var så rädd att hon knappt vågade vara i samma stad som andra djur? (Jag ser nog fortfarande lite skakig ut på de där bilderna, men faktum är att det är vilda djur som jag faktiskt höll och klappade – gaska stort ändå!)

hannaberkesi_blogg_w9_13 hannaberkesi_blogg_w9_12

En annan höjdpunkt från veckan var mitt livs första blöjbyte. Eller ja, hann faktiskt bli två stycken eftersom att fröken Olivias metabolism valde att jobba extra hårt medan mamma Laura var på gymmet och jag passade henne. Första bytet gick bra (som ni ser på bilden kände jag mig peppad och på hugget), andra bytet var betydligt kletigare och luktade arton resor värre….sedan behöver vi ju inte gå in på fler detaljer!

hannaberkesi_blogg_w9_3

I torsdags kom fantastiska Clare på besök från Brisbane och vi gick ut och åt middag med jobbet, det bjöds på trerätters och en himla massa skratt och skvaller. Efter middagen bestämde Clare, Katie och jag oss för att fortsätta tjejsnacket och gick således vidare till nästa restaurang. En mysig kväll, helt enkelt.

hannaberkesi_blogg_w9_9

Eftersom att jag hade den stora äran att få låna Clare över natten så började vi sedan vår fredag med en mysig frukostdejt innan jag sprang iväg till jobbet och brände av åtta timmar med fyndsugna kunder (End of Summer-sale, kan ni förstå att sommaren är över? Känns sorgligt, men svårt att förstå med tanke på att solen fortsätter leverera)

hannaberkesi_blogg_w9_8 hannaberkesi_blogg_w9_4

På fredagskvällen fyllde bruden på bilden nedan år och vi gick ut och åt middag på en av restaurangerna som ligger precis vid strandkanten.

hannaberkesi_blogg_w9_6

Lördagen bjöd sedan åter på en heldag med rea i butiken och vid 6-snåret var jag så trött att jag trodde jag skulle stupa rakt i säng. Men icke, sa Nicke! Istället hämtade Bianca upp mig och vi åkte hem till henne för att äta Thai och titta på DVD. Eftersom att det hade blivit ny månad och ny månad 2014 innebär ny aktivitet för mig så ägnades sedan kvällen åt att sticka. Yes, Mars månad blir jag mormor för ett tag! Nu är målet att göra min egna baby-filt. Beroende på utfallet får vi se vem som blir den lyckliga mottagaren…

På söndagen åkte Bianca och jag till stranden och gick en lång promenad. Vi tog oss sedan till ett par marknader och avslutade eftermiddagen med Happy Hour med havsutsikt.

hannaberkesi_blogg_w9_7 hannaberkesi_blogg_w9_5 hannaberkesi_blogg_w9_

Och så någonting såg min förra vecka ut. Snabbt (alldeles för snabbt, förlåt, men jag är lite stressad) och lätt! Nu ska jag avsluta min packning här. Om 1 timme sitter jag på bussen mot flygplatsen och därefter lyfter jag för att åka ner till familjen i Melbourne. På söndag väntar bröllop….Spännande!

Hoppas att allt är bra med er.

Stora stora kramar,
Hanna

Posted on 6 March, 2014 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. Sara Moune
    13 April, 2014 at 01:52 · Reply

    Asså du är bara så vacker så att jag inte kan sluta dregla över dina vackra bilder. Du är en sön skönhet som lyser hela vägen från din core. Fan vad jag saknar dig! Tacka Gud för att jag hittat din blogg igen, tack Google 🙂 nu ska här läsas och få in en så stor Hanna dos så att jag kommer stråla lika mkt som du. Love!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top