WEEK 6/2014

Hej Therese och Johan!
(Och Hej eventuella andra som inte heller gett upp på mig helt ännu!)
…vi sa väl att jag skulle uppdatera om veckan som gått sådär nästan en vecka efter att den gick? Jag trodde väl det! Såhär var den i alla fall:

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag bjöd på jobb. Relativt många butikstimmar dock, vilket innebar ett par kortare dagar och lite mer tid vid poolen efter arbetsdagens slut. På tisdagskvällen bjöds det in till DanFest (vilket ju, helt logiskt, innebär fest för Daniel – en av bartendrarna på min favoritrestaurang) Vi hängde i en park, grillade, spelade spel och pratade. Jag fick ordentligt med fart i benen och såg till att springa såpass snabbt att jag slog huvudet i backen, ingen skada skedd dock: mer än ett par skrapsår och flashbacks från tiden som envis skolflicka som absolut inte ville visa sig svag/ledsen när hon trillat och skadat sig. Snabbt upp på hästen igen och vi lekte vidare!

På onsdagen gav jag mig ut på min första löptur efter en veckas vila och OM det kändes bra. Jag, som aldrig varit den där som gärna springer har upptäckt att ytterligare en sak går att läggas till listan över förändringar jag genomgått sedan jag flyttade Down Under. (Numera är hundar, sushi och löpning saker som man kan förknippa med mig utan att sedan också säga usch, fy och blä). Hur som helst så var det fantastiskt skönt att få känna asfalten under fötterna igen (mindre skönt efteråt, tydligen var foten inte helt hundra). Såhär såg det ut iallafall, hur fint?

hannaberkesi_blogg_w5_ hannaberkesi_blogg_w5_4 hannaberkesi_blogg_w5_8

Under min lediga helg såg jag till att ta mig till stranden och det blev flera timmar av soldyrkande och sovande. Det är speciellt vid sådana tillfällen som jag känner ”YES, jag bor i Australien! Det är februari och det borde vara grått och kallt, men icke sa Nicke: jag ligger på en strand och pressar och det är inte bara för att jag är på semester en vecka, utan jag har det faktiskt såhär! Alltid!”

hannaberkesi_blogg_w5_3 hannaberkesi_blogg_w5_6

På kvällen mötte jag upp gänget på restaurangen, åt middag, hade trevligt och gick ut och dansade. Jag avrundade sedan helgen med en söndag i sängen. Läste bok, åt vindruvor och pratade med vänner i Sverige.

hannaberkesi_blogg_w5_2 hannaberkesi_blogg_w5_7

Och nu hade jag ju kunnat avslöja hur den här veckan varit (eftersom att det trots allt är torsdag och stora delar av veckan redan har passerat), men vet ni vad? Jag sparar det och hoppas kunna återkomma inom ett par dagar igen istället… 🙂

Ta hand om er och njut av de små ögonblicken, de finns även i ett vintergrått Sverige!
XX,

Hanna

Posted on 13 February, 2014 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top